Anitas køkken

Anita er vores "madmor" og sørger godt for os i køkkenet.

Mad er vigtigt for både krop og sjæl. 
Det skal være sundt og nærende at spise, men også pirre vores sanser. 
- Det skal smage godt.
- Det skal dufte dejlig.
- Det skal se indbydende ud.
- Det skal have den "rigtigt" konsistens.
- Det skal nogen gange spises med fingerne...
 

Børnene får i hverdagen mulighed for at smage forskelligt mad. 

Til frokost:

Der er "kold" mad mandag og fredag. Det er rugbrød med pålæg og måske en lille lun ret.

Der er varm mad tirsdag og torsdag:
- Tirsdag serveres supper eller æggeretter.
- Torsdag serveres fisk eller kød.

Onsdag serveres forskellige grødtyper. 

Eftermiddags mad kan være brød, frugtgrød, supper, rugbrød mm.

For de yngste (under et år) tages der individuelle hensyn.

Spisetider

Til kl. 7.30 Morgenmad
Kl. 9.00 Frugt, brød, vand
Ca. 11.00 Frokost – varm eller kold
Kl. 14.00 Eftermiddagsmad
 

Når Anita har tid, laver hun mad, boller eller andet godt, sammen med børnene i det "pædagogiske køkken".

Dette gælder både børn i vuggestuen og børn i børnehaven.

Kostpolitikken ligger under overskriften "politikker og retningslinjer".

Hvis der er noget I gerne vil vide eller er i tvivl om, så spørg I bare:-)