Anitas køkken

Anita sørger godt for os i køkkenet

Vores mad er mellem 60-90 % økologisk, og vi har det økologiske spisemærke i sølv.

Mad er vigtigt for både krop og sjæl.
Det skal være sundt og nærende at spise, men også pirre vores sanser.

Det skal smage godt.

Det skal dufte dejligt.

Det skal se indbydende ud.

Det skal have den "rigtige" konsistens.

Det skal nogle gange spises med fingrene
Børnene får i hverdagen mulighed for at smage forskelligt mad.

Til frokost

Der er "kold" mad mandag og fredag. Det er rugbrød med pålæg og måske en lille lun ret.

Der er varm mad tirsdag og torsdag

Tirsdag serveres supper eller æggeretter.

Onsdag serveres fisk eller kød.

Torsdag serveres forskellige grødtyper.

Eftermiddagsmad kan være brød, frugtgrød, supper, rugbrød mm.

For de yngste (under et år) tages der individuelle hensyn.

Spisetider

Indtil kl. 6.45 er der morgenmad
Kl. 9.00: Frugt, brød, vand
Ca. 11.00: Frokost – varm eller kold
Kl. 14.00: Eftermiddagsmad

Når Anita har tid, laver hun mad, boller eller andet godt, sammen med børnene i det "pædagogiske køkken".

Kostpolitikken ligger under overskriften "Politikker og retningslinjer".

Hvis der er noget I gerne vil vide eller er i tvivl om, så spørg bare.