Med hjemmefra

Hvad skal mit barn have med hjemmefra ?

Paddehatten har fuld forplejning. Forældrebestyrelsen har per oktober 2018 besluttet at de næste 4 år er der frokostordning i Paddehatten. Ordningen er til revurdering hvert fjerde år.

Læs mere om Paddehattens kostpolitik under politikker. Man må i Paddehatten  f.eks. ikke have egen morgenmad eller madpakke med.

Specielt for vuggestuebørnene

Sovetøj

Overtøj til at sove i, efter årstiden og barnet. Vi har barnevogne/krybber/madras, en dyne og et termotæppe til hvert barn. I kender barnet bedst, og ved hvad det har brug for, og hvor varmt barnet er, når det sover.

Sut og sovedyr

Vi vil gerne at I hjemmefra medbringer sutter og sovedyr, der må blive i vuggestuen, hvis barnet bruger det. Det er nemmere for jer , for os og for barnet, at tingene ikke skal fragtes frem og tilbage.

Tøj/skiftetøj

Rigeligt med skiftetøj - både til kassen på badeværelset og til udendørs brug og passende til årstiden. Husk at små børn sidder meget på jorden.

Husk navn på tøj, fodtøj og andet, hvis I vil have en chance for at få det igen!!

Specielt for Børnehavebørnene

Tøj/skiftetøj

Rigeligt med skiftetøj - både til indendørs/udendørs brug og passende til årstiden. Overtøj og skiftetøj er i barnets garderobe.

Husk navn på tøj og fodtøj, hvis I vil have en chance for at få det igen!!

Legetøj 

Der må ikke medbringes legetøj i Paddehatten. Såfremt dit barn i starten af sit børnehaveliv har brug for en "tryghedsbamse", må det naturligvis gerne medbringes.
Med mellemrum er der legetøjsdag. Evt. spørgsmål - snak med de voksne på stuen.

På turdage skal børnene ofte have drikkedunk og rygsæk med. I drikkedunken skal der være vand. Se på stuens aktivitetsplan, hvornår I skal have det med.