Med hjemmefra

Paddehatten har fuld forplejning. Forældrebestyrelsen har pr. okt 2014 besluttet at de næste 4 år er der frokostordning i paddehatten. Ordningen er til revurdering hvert fjerdeår.

Læs mere om Paddehattens kostpolitik under politikker. Vi vil gerne pointere, at børnene ikke må have f.eks. egen morgenmad eller madpakke med.

Specielt for vuggestuebørnene:

Sovetøj: Tøj til at sove i, efter årstiden og barnet... Vi har en barnevogne/krybber/madras, en dyne og et termotæppe til hvert barn. I kender barnet bedst og ved hvad det har brug for og hvor varmt det er når det sover...

Sut og sovedyr: Vi vil gerne at I hjemmefra medbringer sutter og sovedyr der må blive i vuggestuen. Det er nemmere for jer , for os og for barnet, at tingene ikke skal fragtes frem og tilbage.

Tøj/skiftetøj: Rigeligt med skiftetøj - både til kassen på badeværelset og til udendørs brug og passende til årstiden. Husk at små børn sidder meget på jorden..

Husk navn på tøj, fodtøj og andet, hvis I vil have en chance for at få det igen!!


Specielt for Børnehavebørnene:

Tøj/skiftetøj: Rigeligt med skiftetøj - både til indendørs/udendørs brug og passende til årstiden.

Husk navn på tøj og fodtøj, hvis du vil have en chance for at få det igen!!

Legetøj: Der må ikke medbringes legetøj i Paddehatten. Såfremt dit barn i starten af sit børnehaveliv har brug for en "tryghedsbamse", må det naturligvis gerne medbringes.
Med mellemrum er der legetøjsdag. Evt. spørgsmål - snak med de voksne på stuen.

På turdage skal børnene ofte have drikkedunk og rygsæk med. I drikkedunken skal der være vand. Se på stuens aktivitetsplan, hvornår i skal have det med.